Lelki Egészségvédő Alapítvány - Magánéleti, párkapcsolati és családi problémák kezelése, pszichológiai segítségnyújtás

Anya a gyermekben, gyermek az anyában, autista gyermekek esetében
Miről nem lesz szó: csecsemő- és gyermekmegfigyelésekről, Stern munkásságáról, kötődési elméletekről, tükörneuronokról, az egészséges gyermek anyaképéről.
Miről lesz szó: hogyan éli meg a magasan funkcionáló autista gyermek az édesanyját, édesanyjához fűződő kapcsolatát gyermekkorában és felnőtt korában; illetve hogyan éli meg az édesanya az autista gyermekével való kapcsolatát. Mind ez részben irodalmi leírás, részben rendelőintézeti tapasztalat, példa alapján.

 

Dr. Rigler Ilona
1978-ban kezdtem dolgozni akkor induló, open door rendszerű felnőtt pszichiátriai osztályon Tatabányán. 3 gyermekem szülése után 1989-től dolgozom a Heim Pál Országos Gyógyászati Intézet Mentálhigiéniai Ambulanciáján. Mivel mind felnőtt, mind gyermek és ifjúságpszichiátriából szakvizsgáztam, (ezek mellett kognitív és családterápiás tanulmányokat folytattam) módomban áll mind felnőttekkel, mind gyerekekkel foglalkozni. Ez lehetővé teszi számomra, hogy egy-egy problémát (pl. az anya-gyerek kapcsolatot) mind a két oldalról láthassak, segíthessek.

VISSZA
Felnőttképzési tevékenység nyilvántartásba vételi száma: E-001340/2015
LEA - Lelki Egészségvédő Alapítvány
Magánéleti, családi problémák kezelése, pszichológiai segítségnyújtás
Általános információ, bejelentkezés: Mobil: 0630-350-78-23
Vonalas: 06/1 221-70-68 kedd, szerda, csütörtök11:00-14:00-ig
Email: lea.pszichologia@gmail.com
Postacím: Lelki Egészségvédő Alapítvány 1580 Budapest, Pf. 46.: Budapest