Lelki Egészségvédő Alapítvány - Magánéleti, párkapcsolati és családi problémák kezelése, pszichológiai segítségnyújtás

Rajnik Mária: „Megölelem az évszakot” – asszonyköltők a XX. századból
Művészetterápiás műhely

Sajátélményű művészetterápiás csoport. Műhelyünkben a Katarzisz Komplex Művészetterápia eszközeivel, a verssel és a zenével hangolódunk rá az évszakra.
XX. századi költőnők műveivel idézzük meg az őszt.  Az évszakra való ráhangolódást a relaxáció segíti. Az ellazult állapotban a vers és a zene meghallgatása nyomán bennünk megszülető érzéseket, átéléseket, belső képeket jelenítjük meg az alkotás során. Az alkotásnál különböző technikákat alkalmazunk. Mindez nem igényel jártasságot a képzőművészetekben, elegendő a belső élményeink iránti nyitottság és kísérletező kedv.
A megszületett művekhez kapcsolódó kitekintő asszociációkkal az alkotások mélyebb rétegeit dolgozzuk fel csoporttársaink segítségével, esetenként a szimbólumok jelentését is bevonva.

Rajnik Mária – klinikai szakpszichológus, kiképző pszichoterapeuta és komplex művészetterapeuta
„Eredeti végzettségem gyógypedagógiai tanár, hosszú ideig dolgoztam a gyermekvédelemben. A Katarzisz Komplex Művészetterápiát a Lelki Egészségvédő Alapítvány keretein belül és a Wesley János Lelkészképző Főiskolán sajátítottam el; művészetterapeutaként ezekben az intézményekben dolgozom. Pszichoterapeutaként mélylélektani orientációjú és szimbólumterápiás módszereket alkalmazok. Oktatói tevékenységet a fentieken túl a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és posztgraduális képzésben folytatok.”VISSZAFelnőttképzési tevékenység nyilvántartásba vételi száma: E-001340/2015
LEA - Lelki Egészségvédő Alapítvány
Magánéleti, családi problémák kezelése, pszichológiai segítségnyújtás
Általános információ, bejelentkezés: Mobil: 0630-350-78-23
Vonalas: 06/1 221-70-68 kedd, szerda, csütörtök11:00-14:00-ig
Email: lea.pszichologia@gmail.com
Postacím: Lelki Egészségvédő Alapítvány 1580 Budapest, Pf. 46.: Budapest