Lelki Egészségvédő Alapítvány - Magánéleti, párkapcsolati és családi problémák kezelése, pszichológiai segítségnyújtás

Lőrincz Andrea: Harmóniáért a színek havában – a Katarzisz Komplex Művészetterápia Módszerével
Művészetterápiás műhely

A színek és érzések között sokrétű, szimbolikus, érzelmi tartalmú összefüggések rejlenek. Látványuk és használatuk mentálhigiénés hatású, kikapcsol a mindennapok feszültségéből, játékosságra, kreativitásra késztetnek. Önmagunk legmélyebb megértéséhez vezetnek, ezért fontos erejük rejlik az egészségmegőrzésben és fejlesztésben.
A módszer kidolgozója használatuk mellé olyan eszközt társít, mely a természet, az évszakok változásaiban, ciklikusságában felfedezhető szépségben gyökerezik.
Az önismereti workshop ideje alatt lehetőség nyílik a hétköznapokon túlmutató lecsendesedésre, életünk más aspektusú rálátására, lelki, szellemi felfrissülésre.
A színekkel, formákkal történő játékot relaxáció, imagináció által kiváltott belső képek segítik, melyeket akvarell, tus, szén, porpasztell, agyag, montázs technikákkal jelenítünk meg. Az alkotófolyamat nem igényel szakmai előképzettséget, a megjelenő színek, foltok által jutunk a szimbólumok világához. Önismereti utunkon így tapasztaljuk meg a természet, a színek, az alkotói folyamat és szimbólumképzés egyetemes tudást hordozó gyógyerejét. 

Lőrincz Andrea – pedagógus, kiképző komplex művészetterapeuta
„Magamról: Pávliczné Lőrincz Andrea vagyok, pedagógus és komplex művészetterapeuta. 18 éve ismertem meg dr. Antalfai Márta módszerét, amelyet sok év sajátélmény, táborok, OH által akkreditált és másoddiplomás főiskolai képzésben sajátítottam el. 2006 óta vállalok a Lelki Egészségvédő Alapítványnál csoportvezetést, mint komplex művészetterapeuta, az OH által akkreditált 120 órás továbbképzésekben. Nyolcadik éve a Wesley János Lelkészképző Főiskolán is tartok előadásokat, valamint sajátélményű gyakorlatvezetést a KKM módszerének bölcsészettudományi képzésén.
Jelenlegi főállásomban mindezek mellett óvodáskorú gyermekekkel foglalkozom, számukra külön csoportos művészetterápiás foglalkozásokat is szervezek személyiségfejlesztés, tehetséggondozás céljából.”VISSZAFelnőttképzési tevékenység nyilvántartásba vételi száma: E-001340/2015
LEA - Lelki Egészségvédő Alapítvány
Magánéleti, családi problémák kezelése, pszichológiai segítségnyújtás
Általános információ, bejelentkezés: Mobil: 0630-350-78-23
Vonalas: 06/1 221-70-68 kedd, szerda, csütörtök11:00-14:00-ig
Email: lea.pszichologia@gmail.com
Postacím: Lelki Egészségvédő Alapítvány 1580 Budapest, Pf. 46.: Budapest